✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Simba 6 - Svart (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Herr hos shoemed.se (76300192718-r)

MBT Simba 6 - Svart (Herr)

Art nr:
76300192718-r
Rullande sula:Ja
Stötdämpande sula:Ja
Utbytbar innersula:Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Simba är en smidig och sportig snörsko.

Skornas ovandel har inga sömmar då den är sammansvetsad istället för sydd vilket är skonsamt om du har en känsligare fot. Mikrofibret i skorna låter fötterna andas samtidigt som dålig lukt motverkas och skorna har uttagbara fotbäddar. 

Denna modell passar bra till träning och till vardags.

MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. De har alla en elastisk gummidel som är instabil även i sidled vilket gör att du måste arbeta med muskler du normalt inte använder när du går och står. 

Denna yttersula är dynamic.
Storlek45
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: