✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Sini Lux M Promenadsko - Grå (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (76401716585-r)

MBT Sini Lux M Promenadsko - Grå (Herr)

Art nr:
76401716585-r
Bred vidd: Ja
Extra dämpad i hälen: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Sini Lux M är en bred sko från MBT. Ovandelen i nubuck och mesh är mjuk och ventilerande. Denna promenadsko från MBT har en löstagbar fotbädd i textil och en non- markingsula i gummi. Sini Lux M har Dynamic sulkonstruktion vilket innebär ett medium-rull i sulan. Det brukar vara en bra instegsmodell om man är helt ny användare av MBT skor. Sini Lux M kommer som ett trendigare tillskott i MBT familjen och passar utmärkt som promenadskor på storstadssemestern eller som arbetssko för dig som arbetar på hårda golv och går och står mycket om dagarna t.ex. inom skola eller om du arbetar i butik.

MBTs sulkonstruktion avlastar rygg och leder, förbättrar kroppshållningen och stärker muskulaturen.
Tack vare den rullande sulan minskar man även belastning på stortåleden, därför passar MBT på personer med hallux valgus problematik eller personer som t.ex. har artros i tåleden.


Storlek414243
FärgGrå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: