✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Sport 3 - Svart (Unisex) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Herr hos shoemed.se (400334-03-r)

MBT Sport 3 - Svart (Unisex)

Art nr:
400334-03-r
Bred vidd: Ja
Extra dämpad i hälen: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Sport3 är en luftig MBT-modell med ett sportigt utseende.

Skorna är en vidareutveckling av MBT's tidigare sportmodeller. Denna modell är extra lätt och framtagen för att passa känsliga fötter. Den har få sömmar på insidan och en lite rymligare läst.

Ovandelen är i luftig mesh som låter fötterna andas.

Denna modell passar bra till lättare träning och till vardags.

MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. De har alla en elastisk gummidel som är instabil även i sidled vilket gör att du måste arbeta med muskler du normalt inte använder när du går och står. 

Denna yttersula är dynamic.


MBT lanserades i Schweiz 1996 och har sedan dess gjort succé världen över. Varje år säljs över tre miljoner par MBT och intresset för hur vårt stående och gående påverkar hälsan bara fortsätter att öka.

MBT-skor låter trycket fördelas jämnt över foten, gör att hållningen blir bättre och att påfrestningen på rygg, knän och andra leder blir mindre.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: