✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Wave M - Marinblå (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Herr hos shoemed.se (MARIN_8433331097753_702r)
MBT Wave M - Marinblå (Herr)
MBT Wave M - Marinblå (Herr)
MBT Wave M - Marinblå (Herr)
MBT Wave M - Marinblå (Herr)

MBT Wave M - Marinblå (Herr)

Art nr:
MARIN_8433331097753_702r
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Wave M är en lättviktssko med rullande sula. Ovandelen är tillverkad i luftig mesh, med detaljer i syntetiska material.

Dessa skor skiljer sig från MBT klassiska rullande sulor, då dessa skor har en mycket nättare sulkonstruktion. MBT Wave M är en streetsko  som passar för både arbete och fritid. 

MBT Wave M är rymlig i framfoten vilket gör att dessa skor passar de flesta fötter. Innersulan är löstagbar och kan maskintvättas i 30°.  

Mellansulan är lättrundad för att ge ett skönt insteg och avlastning för hälen, medan framfoten är  relativt vridstyv för att minimera påfrestningen på framfoten och tåleder. Yttersulan 'r tillverkad i non marking-gummi, vilket gör att skorna inte lämnar märken på golvet när man går inomhus.

Vi rekommenderar MBT Wave M som promenadskor på fritiden, men även som arbetsskor då de har en mycket bra stötupptagning och ger en mycket bra komfort i varje steg.
Storlek44.54543.544
FärgMARINBLA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: