MBT Wave M - Marinblå (Herr)

Artikelnummer: 702827-12Y

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek44.54543.5
FärgMARINBLA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • MBT Wave M är en lättviktssko med rullande sula. Ovandelen är tillverkad i luftig mesh, med detaljer i syntetiska material.

   Dessa skor skiljer sig från MBT klassiska rullande sulor, då dessa skor har en mycket nättare sulkonstruktion. MBT Wave M är en streetsko  som passar för både arbete och fritid. 

   MBT Wave M är rymlig i framfoten vilket gör att dessa skor passar de flesta fötter. Innersulan är löstagbar och kan maskintvättas i 30°.  

   Mellansulan är lättrundad för att ge ett skönt insteg och avlastning för hälen, medan framfoten är  relativt vridstyv för att minimera påfrestningen på framfoten och tåleder. Yttersulan 'r tillverkad i non marking-gummi, vilket gör att skorna inte lämnar märken på golvet när man går inomhus.

   Vi rekommenderar MBT Wave M som promenadskor på fritiden, men även som arbetsskor då de har en mycket bra stötupptagning och ger en mycket bra komfort i varje steg.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Rullande sula: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Ventilerande ovandel: Ja
  • Om varumärket
  • MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

MBT Ajani M Promenadsko - Svart (Herr)
Skinnsko med rullande sula med extra rymlig läst
2660 kr
MBT 1997 M Promenadsko - Svart (Herr)
Sportig promenadsko med nubuck
2550 kr
MBT Himaya GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Sportig promenadsko med Gore-Tex och rullande sula
2660 kr
MBT Sini Lux M Promenadsko - Grå (Herr)
Promenadsko med rullande sula och bred läst
2550 kr

Senast visade

MBT Wave M - Marinblå (Herr)
Lättviktssko med rullande sula
1490 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.