✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Merrell Moab 2 GTX Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (SVART_720026474363_J060r)
Merrell Moab 2 GTX Promenadsko - Svart (Herr)
Merrell Moab 2 GTX Promenadsko - Svart (Herr)

Merrell Moab 2 GTX Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_720026474363_J060r
Gore-Tex: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Merrell, som är baserade i Vermont i USA, säljer sportiga fritidsskor av hög kvalitet. Skorna är tillverkade av avancerade och tåliga material för att skapa den bästa upplevelsen. Eftersom behoven hos kunderna har förändrats över tiden har Merrell breddat sitt erbjudande till att omfatta skor både för naturälskare och stadsliv.
Merrell Moab 2 GTX är en mycket stabil sko för långa turer.

Ovandelen är tillverkad i textil och mocka, med förstärkning över tåboxen. Dessa promenadsko rär gjorda för tuffare klimat och utflykter. Snörningen om fem hål är smidig att reglera över vristen och för bättre passform. Skorna har ett vattenavvisande membran, Gore-Tex, som håller vätan ute samtidigt som skorna behåller en bra andningsförmåga.

Innersulan i textil är löstagbar för den som vill använda formgjutna fotbättar i skorna. Merrel Moab 2 GTX är en stor favorit bland ortopeder av den anledningen att den lämnar gott om utrymmer för foten, samtidigt som den går att kombinera med specialtillverkade sulor.

Mellansulan i EVA ger en mycket bra sviktkänsla under foten. Yttersulan i gummi är kraftigt mönstrad och ger ett bra grepp på varierande underlag. Merrell Moab2 GTX har även en Vibramsula. Sulan på dessa skor är i sin helhet ganska kraftig, utan att skorna känns tunga och klumpiga. 

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid. Den passar för de flesta årstiderna och kan användas både inom- och utomhus.
Oavsett om man ska ut på en lättare vandring, på promenad med hunden i regn och rusk, eller bara vill ha en skön arbetssko så passar Merrell Moab 2 GTX.
Storlek4141.5424343.54444.5454646.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: