Monitor Birka Mjuktoffel - Vit (Unisex)

Artikelnummer: 50078102

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35363738394041424344454647
FärgVIT
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Monitor Birka är en väldigt lätt mjuktoffel med en mjuk fotbädd i latex. Fotbädden är klädd i mocka  vilket bidrar till ett skönare klimat i skorna. 

   Fotbädden är anatomiskt uppbyggd med ett bra stöd i hålfoten, samt ett stöd framme  i tåvallen för att ge bättre grepp och avlastning i varje steg. Yttersulan i PU är flexibel och sviktande. Den ger ett bra grepp om underlaget och har antihalkfunktion.

   Denna modell i Birka-serien kommer utan hälrem. Toffeln är helt slät i ovandelen som är tillverkad i ett PU-beklätt skinn. Tofflorna har en perforering i sidan för bättre andningsförmåga. Lästen på Monitor Birka räknas som rymlig vilket gör att mjuktofflorna passar en normal- till lite bredare fot.

   Vi rekommenderar Monitor Birka som arbetsskor inom t.ex. vård och omsorg.

   EN 20347:2012 OB SRC
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Bred vidd: Ja
   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Tål att spritas av: Ja
  • Om varumärket
  • Monitor är ett svenskt varumärke som på kort tid har blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor, i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

   Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och har velat skapa en sportigare version av skyddsskor. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa med slitstyrka och fothälsa.

   Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.

    

  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Monitor Birka Mjuktoffel - Svart (Unisex)
Lätt mjuktoffel med antihalksula
850 kr
Monitor Denver Skyddssko - Svart (Unisex)
Skyddssko med spiktrampsskydd och ståltåhätta
650 kr
Båstad Mig BOA - Svart (Unisex)
Skyddssko med BOA-snörning
1900 kr
Båstad Munin - Vit (Unisex)
REA
Bred mjuktoffel med pelott och antihalksula
450 kr 850 kr

Senast visade

Monitor Birka Mjuktoffel - Vit (Unisex)
Lätt mjuktoffel med antihalksula
850 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.