✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Monitor Birka - Vit (Unisex) i gruppen Varumärken / Monitor hos shoemed.se (VIT_39721_500781r)
Monitor Birka - Vit (Unisex)
Monitor Birka - Vit (Unisex)
Monitor Birka - Vit (Unisex)

Monitor Birka - Vit (Unisex)

Art nr:
VIT_39721_500781r

Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och skapandet av sportigare skyddsskor är ett faktum. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa slitstyrka och fothälsa. Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.  

Monitor Birka är en väldigt lätt mjuktoffel med en mjuk fotbädd i latex. Fotbädden är klädd i mocka  vilket bidrar till ett skönare klimat i skorna. 

Fotbädden är anatomiskt uppbyggd med ett bra stöd i hålfoten, samt ett stöd framme  i tåvallen för att ge bättre grepp och avlastning i varje steg. Yttersulan i PU är flexibel och sviktande. Den ger ett bra grepp om underlaget och har antihalkfunktion.

Denna modell i Birka-serien kommer med hälrem. Remmen är vändbar och kan ligga över vristen när den inte används. Hälremmen är reglerbar.

Toffeln är helt slät i ovandelen som är tillverkad i ett PU-beklätt skinn. Tofflorna har en perforering i sidan för bättre andningsförmåga. Lästen på Monitor Birka räknas som rymlig vilket gör att mjuktofflorna passar en normal- till lite bredare fot.

Vi rekommenderar Monitor Birka som arbetsskor inom t.ex. vård och omsorg.

EN 20347:2012 OB SRC
Storlek4347464041394244374538
FärgVIT
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: