✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
New Balance WW840BK2 2E Sneaker - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (WW840BK2-r)

New Balance WW840BK2 2E Sneaker - Svart (Dam)

Art nr:
WW840BK2-r
Bred vidd: Ja
Rymlig i tåboxen: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
New Balance grundades början på 1900-talet i Boston, USA som ett skoproducerande företag med inriktning på hålfotsstöd. Under 1970-talet utvecklades företaget ytterligare. Genom att arbeta med skor med bra egenskaper, så som hålfotsstöd och bra dämpning så har man lyckats få kunder inom både idrottsvärlden och polisen samt andra serviceyrken. New Balance har alltid lagt stor vikt på att få fram olika vidder och storlekar för att passa alla typer av fötter.
New Balance WW840BK2 2Eär en lätt promenadsko i skinn. Denna modell är extra bred i lästen och även lite rymligare i tåboxen på höjden vilket passar bra om man t.ex. har hammartå. Skorna har löstgbara innersulor för dig som vill använda dina egna fotbäddar. 

MW840BK2 är en lättare typ av promenadsko och det mjuka skinnet i ovandelen känns snällt mot foten. Vill man vara säker på att skorna står emot en viss mängd väta, är det bra att impregnera skorna innan användning. I övrigt kan man putsa skinnet med svart skokräm. 

Denna modell passar lika bra som fritidssko på långa promenader, som arbetssko inom yrken där man går och står mycket om dagarna både inom- och utomhus.  
Storlek3640,54141,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: