Oxypas Patricia Sneaker - Svart (Dam)

Artikelnummer: PATRICIA-SV

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3536373839404142
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Oxypas Patricia är en lätt promenadsko med antihalksula.

   Ovandelen är tillverkad i ett konstskinn och görs därför bäst rent med en fuktig trasa. Passformen över vristen regleras med traditionell snörning. Snörningen består av fyra hällor och har ett diskret varumäskestryck nedanför snörningen på sidan.

   Innersulan är löstagbar och tillverkad i Memory Foam, ett mjukt och formbart material som formar sig under foten i varje steg, men återgår till sin ursprungliga form när skorna inte används.

   Oxypas Patricia är en lättviktssko och har en riktigt skön sviktkänsla i sulan. Yttersulan har en antihalkfunktion, vilket gör att dessa skor passar i de flesta situationer och miljöer. Vi rekommenderar Oxypas Patricia som arbetsskor inom t.ex. lokalvård, servering och andra yrken där man går och står mycket i både våta och torra miljöer.

   Skorna är ESD-klassade vilket gör att Oxypas Patricia även passar som arbetssko i labbmiljö.

   Skorna har en modern och stilren siluett av en sneaker som bidrar med många funktioner och brett användningsområde även som fritidsskor.

   EN ISO 20347:2012
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   ESD: Ja
   Konstskinn: Ja
   Memory Foam sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Oxypas grundades 1991 och har över 20 års erfarenhet av funktionella skor för dig som arbetar inom vård och omsorg. Varumärket säljs världen över och har ett brett sortiment av färger och modeller med olika funktioner för olika användningsområden. Oxypas erbjuder tvättbara skor, antihalksulor, antistatiska skor, löstagbara inlägg m.m. till ett konkurrenskraftigt pris.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Oxypas Oxysafe - Vit (Unisex)
Tvättbar operationstoffel med tåhätta i komposit och ESD
600 kr
Oxypas Oxyva Toffel - Svart (Unisex)
Tvättbara sandaler, stötdämpning på hälen, ESD
600 kr
Oxypas Oxyclog Toffel - Lila (Dam)
Tvättbar operationstoffel med ESD
500 kr
Oxypas Smooth Toffel - Svart (Unisex)
Tvättbar ESD-märkt toffel med hälrem, ESD- klassad operationstoffel
470 kr

Senast visade

Oxypas Patricia Sneaker - Svart (Dam)
Skinnfri lättviktssko med antihalksula
750 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.