✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Oxypas Roman Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Labbskor / Herr hos shoemed.se (SVART_5400812723428_ROMr)
Oxypas Roman Promenadsko - Svart (Herr)

Oxypas Roman Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_5400812723428_ROMr
Antihalk : Ja
ESD: Ja
Konstskinn: Ja
Memory Foam sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Oxypas grundades 1991 och har över 20 års erfarenhet av funktionella skor för dig som arbetar inom vård och omsorg. Varumärket säljs världen över och har ett brett sortiment av färger och modeller med olika funktioner för olika användningsområden. Oxypas erbjuder tvättbara skor, antihalksulor, antistatiska skor, löstagbara inlägg m.m. till ett konkurrenskraftigt pris.
Oxypas Roman är en lätt promenadsko med antihalksula.

Ovandelen är tillverkad i ett konstskinn och görs därför bäst rent med en fuktig trasa. Passformen över vristen regleras med traditionell snörning. Snörningen består av fyra hällor och har ett diskret varumäskestryck nedanför snörningen på sidan.

Innersulan är löstagbar och tillverkad i Memory Foam, ett mjukt och formbart material som formar sig under foten i varje steg, men återgår till sin ursprungliga form när skorna inte används.

Oxypas Roman är en lättviktssko och har en riktigt skön sviktkänsla i sulan. Yttersulan har en antihalkfunktion, vilket gör att dessa skor passar i de flesta situationer och miljöer. Vi rekommenderar Oxypas Roman som arbetsskor inom t.ex. lokalvård, servering och andra yrken där man går och står mycket i både våta och torra miljöer.

Skorna är ESD-klassade vilket gör att Oxypas Roman även passar som arbetssko i labbmiljö.

Skorna har en modern och stilren siluett av en sneaker som bidrar med många funktioner och brett användningsområde även som fritidsskor.

EN ISO 20347:2012
Storlek4041424344454647
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: