Pedag Sneaker Magic Step - Grå (Unisex)

Artikelnummer: 1800010110

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3637383940414243444546
FärgGRA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Pedag Sneaker Magic Step är en anatomiskt utformad iläggssula. Denna sula har ett mediumhögt stöd i hålfoten och i främre fotvalvet vilket gör att den passar många olika fötter. En anatomiskt utformad iläggssula minskar eventuell överpronation och snedbelastning av leder.

   Ovandelen i sulan är tillverkad i en väldigt mjuk frotté som bidrar till ett skönare klimat i skorna, tack vare att det är ett fuktabsorberande material.

   Mellanskiktet i sulan är tillverkad i Memory Foam. Ett mjukt och anpassningsbart material som formar sig efter fotsulans form och ger en skön avlastning.
   Memory Foam är ett material som återgår till sin ursprungliga form när det inte används, dock blir materialet mer ihoptryckt med tiden beroende hur mycket sulorna används.

   Det yttre skiktet på sulan består av en stabiliserande del i hårdplast som ger stadga till uppbyggnaden och vridstyvhet från hälen fram till främfre fotvalvet, för att övergå till ett mjukt och flexibelt material för framfoten och tårna. Stadgan i hälen är kompletterad med en extra mjuk och dämpande punkt.

   Pedag Sneaker Magic Step är en sula som passar till både arbete och fritid och sport. Det mjuka skum-materialet i sulan i kombination med stadga, ger det bästa av två världar för optimal komfort i varje steg.  Oavsett om du har en dressad sko som känns lite hård eller en sportsko som känns lite platt så kan Pedag Sneaker Magic Step vara en passande sula för ändamålet.

   Vi rekommenderar sulorna till skor som har en ordinarie innesula som är löstagbar, då det annars kan bli trångt för foten.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Fuktabsorberande: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Memory Foam sula: Ja
  • Om varumärket
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Pedag tåseparerare
Tåseparerare i mjuk silikon
85 kr
Pedag avlastning hallux valgus
Elastiskt skydd för hallux valgus.
75 kr
Pedag tåspridare
Flexibel tåspridare i mjuk silikon
85 kr
Pedag Lady - Beige (Dam)
Sviktande halvsula med pelott
150 kr

Senast visade

Pedag Sneaker Magic Step - Grå (Unisex)
Memory Foamsula med anatomisk uppbyggnad
280 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.