✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Pedag Sneaker Magic Step - Grå (Unisex) i gruppen Tillbehör / Tillbehör / Iläggsulor / Helsulor hos shoemed.se (GRA_4000354341022_18000r)
Pedag Sneaker Magic Step - Grå (Unisex)

Pedag Sneaker Magic Step - Grå (Unisex)

Art nr:
GRA_4000354341022_18000r
Fuktabsorberande: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Memory Foam sula: Ja
Pedag Sneaker Magic Step är en anatomiskt utformad iläggssula. Denna sula har ett mediumhögt stöd i hålfoten och i främre fotvalvet vilket gör att den passar många olika fötter. En anatomiskt utformad iläggssula minskar eventuell överpronation och snedbelastning av leder.

Ovandelen i sulan är tillverkad i en väldigt mjuk frotté som bidrar till ett skönare klimat i skorna, tack vare att det är ett fuktabsorberande material.

Mellanskiktet i sulan är tillverkad i Memory Foam. Ett mjukt och anpassningsbart material som formar sig efter fotsulans form och ger en skön avlastning.
Memory Foam är ett material som återgår till sin ursprungliga form när det inte används, dock blir materialet mer ihoptryckt med tiden beroende hur mycket sulorna används.

Det yttre skiktet på sulan består av en stabiliserande del i hårdplast som ger stadga till uppbyggnaden och vridstyvhet från hälen fram till främfre fotvalvet, för att övergå till ett mjukt och flexibelt material för framfoten och tårna. Stadgan i hälen är kompletterad med en extra mjuk och dämpande punkt.

Pedag Sneaker Magic Step är en sula som passar till både arbete och fritid och sport. Det mjuka skum-materialet i sulan i kombination med stadga, ger det bästa av två världar för optimal komfort i varje steg.  Oavsett om du har en dressad sko som känns lite hård eller en sportsko som känns lite platt så kan Pedag Sneaker Magic Step vara en passande sula för ändamålet.

Vi rekommenderar sulorna till skor som har en ordinarie innesula som är löstagbar, då det annars kan bli trångt för foten.
Storlek3637383940414446
FärgGRA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: