✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Reebok Ridgerider 5 GTX Sneaker - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (EF4123-r)

Reebok Ridgerider 5 GTX Sneaker - Svart (Herr)

Art nr:
EF4123-r
Reebok framgångssaga började i Bolton 1890 när Joseph William Foster tog fram den första kända löparskon med dubbar. Reebok är ett globalt sport- och fitnessvarumärke som finns hos återförsäljare i över 50 länder. Utöver skor, så erbjuder Reebok allt från träningshandskar till yogamattor till cyklar och andra träningsredskap. Reebok har även en serie arbetsskor som heter Work n cushion, som ger användaren skön stötdämpning samtidigt som skorna ger ett bra grepp med sina oljebeständiga sulor. Work n Cushion lämpar sig bäst för servering och service, ej för kök.
Reebok Ridgerider 5 GTX är en mycket funktionell promenadsko.

Den mjuka ovandelen i mesh, ger skorna ett sportigt uttryck, men då alla material går ton i ton med varandra, får skorna en väldigt stilren siluett.

Skorna är helt vattenavvisande tack vare ett Gore-Tex membran. Snörningen låter användaren styra hur hårt skorna ska sitta över vristen. En sko med Gore-Tex är alltid sydd på båda sidorna om plösen, för att garantera att väta inte kan smita in i skorna. Detta kan göra att skorna känns lite tightare om man har en väldigt hög vrist.

Yttersulan är ordentligt mönstrad utan att göra skorna klumpiga. Mellansulan i EVA ger skorna en riktigt bra stötdämpning samtidigt som yttersulan i gummi ger ett bra grepp och stabilitet på varierande underlag.

Materialet i ovandelen är mjukt och följsamt, men också slitstarkt. Reebok Ridgerider 5 GTX är en sko som ska kunna användas både i stadsmiljö, ute i naturen under varierande förhållanden samt inom olika yrkesgrupper. Skorna passar för de flesta tillfällen där man går och står mycket både inom- och utomhus.

Reebok Ridgerider 5 GTX är en sko som inte sätter gränser. Den är avlastande och håller fötterna torra oavsett väder och vind. Skorna har en neutral uppbyggnad, med löstagbar fotbädd.

Reebok uppfattas ofta som mindre i storleken.
Storlek4142.54444.5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: