✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Reebok Work N' Cushion 4 Sneaker - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (FU7355-r)

Reebok Work N' Cushion 4 Sneaker - Svart (Herr)

Art nr:
FU7355-r
Reebok framgångssaga började i Bolton 1890 när Joseph William Foster tog fram den första kända löparskon med dubbar. Reebok är ett globalt sport- och fitnessvarumärke som finns hos återförsäljare i över 50 länder. Utöver skor, så erbjuder Reebok allt från träningshandskar till yogamattor till cyklar och andra träningsredskap. Reebok har även en serie arbetsskor som heter Work n cushion, som ger användaren skön stötdämpning samtidigt som skorna ger ett bra grepp med sina oljebeständiga sulor. Work n Cushion lämpar sig bäst för servering och service, ej för kök.
Reebok Work N' Cushion 4 är en vidareutvecklad storsäljare.

Ovandelen består av en mix av läder och syntetmaterial för extra bra slitstyrka. Skornas DNA är av det sportiga slaget, men till utséendet är Reebok Work N´ Cushion 4 en väldigt stilren sko.

Mellansulan i EVA ger en bra stötdämpning och lätthet i skorna. Foten landar mjukt i varje steg, vilket gör detta till en perfekt sko inom serviceyrken där man går och står mycket om dagarna.

För extra komfort är innersulan tillverkad i ett Memory Foam, som anpassar sig efter foten. Det ger en ytterligare mjukhetskänsla i varje steg.

Snörningen gör att man enkelt kan reglera hur hårt skorna ska sitta över vristen.

Yttersulan i gummi ger ett bra grep utan att vara klumpig. Den har både antihalk- och oljebeständiga egenskaper. Med Reebok Work N´Cushion kan du röra dig mellan våta och torra miljöer på stengolv och känna att du har ett bra grepp om underlaget.

Vi rekommenderar Reebok Work N´Cushion 4 som arbetssko inom serviceyrken inom t.ex. servering, butik eller skola.

Lästen är normalbred, men Reebok uppfattas ofta som mindre i storlekarna.
Storlek4040.542.54346
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: