✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Reebok Work N Cushion 4.0 Sneaker - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (FU7352-r)

Reebok Work N Cushion 4.0 Sneaker - Svart (Dam)

Art nr:
FU7352-r
Reebok framgångssaga började i Bolton 1890 när Joseph William Foster tog fram den första kända löparskon med dubbar. Reebok är ett globalt sport- och fitnessvarumärke som finns hos återförsäljare i över 50 länder. Utöver skor, så erbjuder Reebok allt från träningshandskar till yogamattor till cyklar och andra träningsredskap. Reebok har även en serie arbetsskor som heter Work n cushion, som ger användaren skön stötdämpning samtidigt som skorna ger ett bra grepp med sina oljebeständiga sulor. Work n Cushion lämpar sig bäst för servering och service, ej för kök.
Reebok Work N Cushion 4.0 - är en smidig och sportig promenadsko i skinn. Dessa skor är speciellt tilltänkta för serveringspresonal eller antällda inom yrken där man vistas i miljöer där det kan vara både matolja och vatten på golvet.

Work N Cushion 4.0 är en uppdaterad modell från 3.0 som utgått hos Reebok. Skillnaderna rör framförallt siluetten, där Work N Cushion 4.0 är ännu smidigare.

Ovandelen består av både skinn och konstmaterial, medan innersulan på skorna är tillverkad i Memory Foam. Memory Foam som material är formbart, lätt och väldigt mjukt. Man får den där direkta mjuka känslan vid kontakt me dfoten.

Även om Work N Cushion 4.0 är tilltänkt som en arbetssko för serveringspersonal, så fungerar den alldeles utmärkt som en fritidssko för långa promenader tack vare sin sköna dämpning.

Work N Cushion 4.0 rekommenderas inte för kockar, då skorna inte är tillverkade för den typen av krävande miljöer där man spolar golv och skorna utsätts för stora mängder vatten.
Storlek36373838.5394142
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: