✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rockport Aderner - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (SVART_4055337017203_Rocr)
Rockport Aderner - Svart (Herr)

Rockport Aderner - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_4055337017203_Rocr
Dubbla resår i skaftet: Ja
Lättvikt: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Rockport är varumärket för dig som söker en mer dressad produkt till kostymen eller arbetsuniformen eller varför inte till vardags? Detta utan att tumma på komforten. Varumärket är inriktat på just kombinationen mellan stilrena siluetter och komforten av en sneaker. Skorna har olika funktioner som bra stötdämpning, antihalksulor, löstagbara inlägg och inte minst vattenavstötande material som passar utmärkt för det skandinaviska klimatet.

Rockport Aderner K70972 svart, är klassisk slip-on sko med löparteknik som avlastar din fot/kropp optimalt. Ovandelen är i kalvnappaskinn med resår i in-stepet.

Skinnet är hållbart och kan lätt tvättas av och putsas. Fodrad med Mesh. Bindsulan är i Sulan är Polyureathan (PU) och slitsulan är i greppvänligt gummi/eva (poröst gummi med luftmolekyler). Plösen är polstrad som gör att skavsår ej uppkommer.

Denna lätta mjuka och stötdampande sko passar utmärkt till när du vill vara uppklädd eller till arbeten inom fackhandel, Hotel reception/serveringspersonal, flygpersonal och tågpersonal.

Sulans form gör att man foten får arbeta på det mest naturliga sättet. Samtidigt har den stötdämpning/flexibilitet från hälen till framfoten som gör att den får högsta möjligt avstamp. Adidas inläggssula som ger högsta möjliga stötdämpning vid avstamp i hälen och framfoten.

Skinnet är hållbart och kan lätt tvättas av och putsas.

Bindsulan är i Sulan är Polyureathan (PU) och slitsulan är i greppvänligt gummi/eva (poröst gummi med luftmolekyler). Plösen är polstrad som gör att skavsår ej uppkommer.

Ett anataomisk skapat foder/lining för bästa komfort och support.

Storlek4142434444.546.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: