✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde 5770 - Beige (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (BEIGE_4064304108509_577r)
Rohde 5770 - Beige (Dam)
Rohde 5770 - Beige (Dam)

Rohde 5770 - Beige (Dam)

Art nr:
BEIGE_4064304108509_577r
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
Rohde 5770 är en väldigt lätt och smidig innetoffel med mjuk och skön sula. 

Ovandelen består av två remmar som regleras  med kardborre. Remmarna är mjuka och följsamma och tack vare kardborren, så kan man få en mer exakt anpassad passform över vristen. Sandalernas klackhöjd är 4 cm.

Fotbädden är mycket mjuk under foten och ger en väldigt skön avlastning då den har ett uppbyggt stöd för hålfoten och främre fotvalvet. Uppbyggnaden är utformad att passa de flesta fötter, den är därmed inte extrahög. om man vet med sig att man behöver ett extra högt stöd för t.ex. hålfoten, så rekommenderar vi att man byter ut ordinarie fotbädd, mot en som ger ett högre stöd under foten. Fotbädden på Rohde 5770 är dessutom löstagbar, vilket gör dessa sandaler lite unika då de passar bra att användas med formgjutna fotbäddar. 

Sandalerna är skinnfodrade i remmarna medan innersulan har en ovandel i mocka.

Rohde 5770 är en väldigt smidig  sandal oavsett om man vill ha den  för hemmabruk eller som arbetssandaler inom t.ex. arbete inom skola eller förskola. Sandalerna är enkla att komma i och ur och har en skimrande  yta i  färgen på remmarna.
Storlek363739
FärgBEIGE
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: