Rohde 5914-72 Sandal - Brun (Herr)

Artikelnummer: 5914-72

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4142434445
FärgBRUN
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Rohde 5914-72 är ett par sköna sandaler i brunt slipat skinn. Fotbädd i mocka och anatomiskt uppbyggd vilket ger en skön avlastning under foten både i fotvalvet och för hälen.

   Tack vare de ställbara remmarna med kardborreband ger det dig möjligheten att själv styra stägningen. Den mjuka fotbädden i mocka ger foten en känsla av välbefinnande och komfort.

   Passar till: perfekt sandal att bära inomhus och utomhus vid fint väder.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Kardborreknäppning: Ja
  • Om varumärket
  • Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Rohde 1463 Sandal - Svart (Dam)
Mjuk och smidig sandal med reglerbara remmar
650 kr
Rohde 5770 Toffel - Svart (Dam)
Lätt innetoffel med löstagbar fotbädd
800 kr
Rohde 6240-90 Sandal - Svart (Herr)
Klassiska sandaler från Rohde med två justerbara remmar över vristen
900 kr

Senast visade

Rohde 5914-72 Sandal - Brun (Herr)
Sköna sandaler i skinn med anatomiskt uppbyggd fotbädd
900 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.