✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde 5916 - Brun (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (BRUN_4056731922346_5916r)
Rohde 5916 - Brun (Herr)
Rohde 5916 - Brun (Herr)

Rohde 5916 - Brun (Herr)

Art nr:
BRUN_4056731922346_5916r
Bred vidd: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
Rohde 5916 är en bekväm sandal med skinnremmar som justeras med ett traditionellt spänne.

Remmarna bildar ett flätat mönster över vristen och är tillverkade i ett fetläder som med tiden får lite karaktär i färgen. Skinnremmarna kan med fördel smörjas in med läderbalsam vid behov, för att bibehålla sin mjukthet. Fotbädden i mocka är anatomiskt uppbyggd och ger en skön avlastning under foten både i fotvalvet och för hälen, men den är framförallt väldigt mjuk.

Rohde 5916 är en toffel som passar för hemmabruk, men också som arbetssko inom yrken där man går på hårda underlag inom t.ex. skola och förskola.
Helhetsintrycket av sandalen är att den är väldigt smidig och framförallt mjuk i fotbädden. Lästen är utformad för att ge gott om utrymme för framfoten och tårna att bre ut sig på.

Det räfflade mönstret i yttersulan ger en bra stabilitet och ett bra grepp om underlaget. Lästen på Rohde 5916 passar en normal- till lite bredare fot med normalhög vrist.
Storlek414243444546
FärgBRUN
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: