Rohde 5916 Sandal - Brun (Herr)

Artikelnummer: 5916-72

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek40414446
FärgBRUN
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Rohde 5916 är en bekväm sandal med skinnremmar som justeras med ett traditionellt spänne.

   Remmarna bildar ett flätat mönster över vristen och är tillverkade i ett fetläder som med tiden får lite karaktär i färgen. Skinnremmarna kan med fördel smörjas in med läderbalsam vid behov, för att bibehålla sin mjukthet. Fotbädden i mocka är anatomiskt uppbyggd och ger en skön avlastning under foten både i fotvalvet och för hälen, men den är framförallt väldigt mjuk.

   Rohde 5916 är en toffel som passar för hemmabruk, men också som arbetssko inom yrken där man går på hårda underlag inom t.ex. skola och förskola.
   Helhetsintrycket av sandalen är att den är väldigt smidig och framförallt mjuk i fotbädden. Lästen är utformad för att ge gott om utrymme för framfoten och tårna att bre ut sig på.

   Det räfflade mönstret i yttersulan ger en bra stabilitet och ett bra grepp om underlaget. Lästen på Rohde 5916 passar en normal- till lite bredare fot med normalhög vrist.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Bred vidd: Ja
   Greppvänlig sula: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Rohde 1508 Sandal- Svart (Herr)
Extramjuk sandal med reglerbara remmar
650 kr
Rohde 1440-00 Mjuktoffel - Vit (Dam)
Mjuk och smidig mjuktoffel med reglerbar hälrem
650 kr
Rohde 5770 - Beige (Dam)
Lätt innetoffel med löstagbar fotbädd
800 kr
Rohde 1431 Sandal - Svart (Dam)
Lätt och stötdämpande sandal med reglerbara remmar
650 kr

Senast visade

Rohde 5916 Sandal - Brun (Herr)
Smidig sandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
850 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.