✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde 5918 - Brun (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (BRUN_4064304100473_5918r)
Rohde 5918 - Brun (Herr)
Rohde 5918 - Brun (Herr)

Rohde 5918 - Brun (Herr)

Art nr:
BRUN_4064304100473_5918r
Bred vidd: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
Rohde 5918 är en bekväm sandal med två reglerbara skinnremmar som justeras med ett traditionellt spänne.

Remmarna är tillverkade i ett fetläder som med tiden får lite karaktär i färgen. Skinnremmarna kan med fördel smörjas in med läderbalsam vid behov, för att bibehålla sin mjukthet. Fotbädden i mocka är anatomiskt uppbyggd och ger en skön avlastning under foten både i fotvalvet och för hälen, men den är framförallt väldigt mjuk.

Rohde 5918 är en toffel som passar för hemmabruk, men också som arbetssko inom yrken där man går på hårda underlag inom t.ex. skola och förskola.
Helhetsintrycket av sandalen är att den är väldigt smidig och framförallt mjuk i fotbädden. Lästen är utformad för att ge gott om utrymme för framfoten och tårna att bre ut sig på.

Det räfflade mönstret i yttersulan ger en bra stabilitet och ett bra grepp om underlaget. Lästen på Rohde 5918 passar en normal- till lite bredare fot.
Storlek42
FärgBRUN
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: