✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Rohde Napoli G Toffel - Rosa (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Tofflor / Dam hos shoemed.se (ROSA_4064304014534_6800r)
Rohde Napoli G Toffel - Rosa (Dam)

Rohde Napoli G Toffel - Rosa (Dam)

Art nr:
ROSA_4064304014534_6800r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Erich Rohde GmbH är en tysk skotillverkare som började sin produktionsresa med eget garveri. Idag har man huvudkontor i tyska Schwalmstadt, medan produktionen ligger utbredd i Europa. Med över 3200 anställda är Rohde en av Europas största skotillverkare. Rohde sandaler passar de flesta fötter och kommer med olika ovandelar och fotbäddar. Sandalerna har en lätt uppbyggnad för att passa så många fötter som möjligt. För dig som söker en prisvärd sandal för hemmabruk eller arbete, så är Rohde ett utmärkt alternativ.
Rohde Napoli G är en klassisk filttoffel i foträt modell. Att den är foträt i formen gör att det finns gott om plats för tårna utan attd e kläms ihop, då toffelns form i framfoten är ordentligt rundad.

Ovandelen är mjuk och följsam och värmande. Den är helt stängd över framfoten och fri från onödiga sömmar som kan klämma åt eller skava mot foten.

Fotbädden på Rohde Napoli är mjuk och sviktande. Fotbädden  är tillverkad i kork, mocka och ett mjuk latexmaterial som tillför extra svikt i varje steg. Fotbädden ger stöd för hålfoten och är skålad i hälen för att ge stöd även där. Fotbädden är löstagbar.

Rohde Napoli är en toffel i slip-inmodell vilket gör det enkelt att komma i och ur med fötterna. Bak i hälen är tofflorna utformade med en liten kant som håller toffeln på plats utan att foten glider ut.

Yttersulan är tillverkad i EVA, ett lättviktsmaterial som innehåller små luftbubblor som gör att sulan sviktar. Yttersulan lämnar inte märken på golvet.

Vi rekommenderar dessa  sköna filttofflor för hemmabruk eller  som arbetstofflor inomhus i torra miljöer, t.ex. inom skola eller på kontor.
Storlek3837
FärgROSA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: