✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Sanita Pastel - Blå (Unisex) i gruppen Egenskap / Med hälrem / Herr hos shoemed.se (BLA_5700713989573_10151r)
Sanita Pastel - Blå (Unisex)

Sanita Pastel - Blå (Unisex)

Art nr:
BLA_5700713989573_10151r
Antihalk : Ja
Antistatisk - gränsvärden är 100 kOHM - 1000 MOHM: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Oljebeständig sula: Ja
Vattenavisande: Ja
Sanita kommer från Danmark och bär på över 100 års erfarenhet. All produktion ligger lokalt i Europa, men huvudkontoret ligger fokuserat i Danmark. I sortimentet hittar man olika typer av arbetsskor med olika specialfunktioner såsom stålhätta, oljebeständiga sulor och ESD funktion. På Sanita är komfort i kombination med, slitstarka, bekväma och säkra arbetsskor ledorden.
Sanita Pastel är en klassisk mjuktoffel från Sanita. Den kommer i många olika utföranden och har länge varit en stor favorit.

Dessa mjuktofflor har det traditionella utseendet av en träsko, men med en helt oslagbar komfort och svikt.

Den mjuka fotbädden i Sanita Pastel är anatomiskt uppbyggd i hålfoten för att ge en skön avlastning och minska överpronation. Ovandelen i skinn är slät och lätt att göra rent oavsett om man arbetar inom vård och omsorg eller inom gastronomi. Den är även lätt vattenavvisande.

Yttersulan på skorna är tillverkad i PU, vilket ger en riktigt bra stötupptagning, samtidigt som skorna känns stabila i varje steg. Sulan är både oljebeständig och har antihalkegenskaper.

Hälremmen är vändbar och blir en dekorativ detalj över vristen, när den inte används för att hålla hälen på plats. En hälrem ger mer stadga och är ett bra hjälpmedel som säkrar att tofflorna håller foten på plats när man är på språng. Hälremmen går att reglera efter behov tack vare ett enkelt spänne.

Förutom ovannämnda egenskaper så dessa mjuktofflor även antistatiska.

Vi rekommenderar dessa mjuktofflor för både arbete och fritid. De är normala i lästen och en ordentligt rundad tåbox som ger plats åt alla tår på höjden och på bredden.

Sulan är något rundad framtill under tårna, vilket ger ett bekvämt rullande avslut i varje steg man tar.

Storlek374041
FärgBLA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: