✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Saucony Echelon 8 - Svart/Vit (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (SVART_0194713564475_205r)
Saucony Echelon 8 - Svart/Vit (Herr)

Saucony Echelon 8 - Svart/Vit (Herr)

Art nr:
SVART_0194713564475_205r
Bred vidd: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Saucony Echelon 8 är en fantastisk sko för dig som vill ha lätta promenadskor med stabilitet och rymlig läst.

Den generösa lästen passar de flesta fötter både på bredden och på höjden vilket är till fördel om man t.ex. har en ömmande hallux valgus eller begynnande hammartå. Skorna är dessutom vridstyva vilket minskar påfresningen på tålederna.

Innersulan är löstagbar på dessa skor. På det viset blir skorna enklare att använda ihop med formgjutna fotbäddar. Saucony Echelon 8 ger en riktigt bra dämpning under hela foten samtidigt som den är stödjande i hålfoten. Innesulan har en uppbyggnad för att ge stöd åt fotvalvet. Mellansulan i EVA har en bra stötupptagning och avlastar både rygg och leder. EVA är ett mycket flexibelt material som består av små luftbubblor.

Saucony Echelon 8 har en bred sula, vilket bidrar till en bred träffyta under foten. Skorna ger en mycket bra stabilitet i varje steg och den räfflade yttersulan i gummi bidrar till ett mycket bra grepp både i natur och stadsmiljö.

Ovandlen i mesh är väldigt följsam och fri fårn onödiga sömmar som kan klämma åt och skava. Den mjuka hälkappan håller hälen på plats och tack vare snörningen kan man styra hur hårt eller löst skorna sitter över vristen. Snörningen löper över sex hål och skobanden är platta. Ovandelen Ventilerar bra både inom- och utomhus.

Saucony Echelon 8 är en optimal sko för långa promenader i både natur- och stadsmiljö eller varför inte på arbetet?
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: