✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (VIT_0194713712098_50201r)
Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam)
Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam)
Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam)
Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam)

Saucony Echelon Walker 3 Wide - Vit (Dam)

Art nr:
VIT_0194713712098_50201r
Extra breda: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Saucony Echelon Walker 3 Wide är en promenadsko med bred läst. Ovandelen är tillverkad i skinn och konstmaterial. Ovandelen är väldigt mjuk och följsam och passformen över vristen regleras med en snörning om sex hål. Skosnörena är platta och går ton i ton med färgen på skorna.

Mellansulan på Saucony Echelon Walker 3 Wide är tillverkad i ett väldigt mjukt och sviktande material kallat EVA. EVA är ett flexibelt material som består av små luftbufflor. Detta ger skorna en väldigt bra stötdämpning och lätthet i varje steg. Yttersulan är en räfflad gummisula för optimalt grepp både inom- och utomhus. Yttersulan har dessutom antihalkfunktion vilket ger ett bra grepp om underlaget när man går mellan torra och våta miljöer.

Saucony Echelon Walker 3 Wide kan beskrivas som en väldigt bekväm och stabil promenadsko i sin helhet. Sulan är lite rundad bak i hälen, men färmst längst framme vid tårna. Detta gör att skorna följer fotens naturliga rörelsemönster och ger ett mjukt insteg. Skorna är vridstyva och tack vare att innesulan är löstagbar så är skorna passande med formgjutna fotbäddar. Vridstyva skor kan vara att rekommendera om man t.ex. har en stelopererad eller ömmande tåled. Innesulan har en uppbyggnad i hålfoten och bidrar till den sköna sviktkänslan i varje steg.

I övrigt är dessa skor neutralt uppbyggda. Den breda sulan ger en mycket bra kontaktyta under foten så att man får en mycket bra stabilitet i steget.

Lästen är bred och lämnar även gott om utrymme på höjden i tåboxen, vilket passar bra om man t.ex. har en ömmande hallux valgus eller hammartå.
Hälkappan håller om foten ordentligt. Skorna är vadderade i hälkppan och runtom öppningen för maximal komfort runt vristen.

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid.
Storlek41
FärgVIT
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: