✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Saucony Exite LE9 Wide Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (204381-r)

Saucony Exite LE9 Wide Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
204381-r
Bred vidd: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Saucony Exite LE9 Wideär en lätt och smidig promenadsko i synthetiskt skinn. Dessa promenadskor passar de flesta fötter och ger en mjuk och skön övergång i steget, men lästen räknas som bredare än normalt. 

Ovandelen i skinn är mjuk och flexibel. Snörningen gör att skorna går att reglera över foten beroende på dagsform på foten eller hur hög vrist man har. Saucony Exite LE9 har löstagbara innersulor och passar utmärkt med specialgjutna fotbäddar för dig som använder sådana. 

Saucony är ett varumärke som passar de flesta som söker en stabil och stötdämpande promenadsko för arbete eller som fritidssko. Skorna putsas bäst med en mjuk trasa och svart skokräm.

Denna sko passar bra som fritidssko för dig som gillar långa promenader, men även för yrkesgrupper där du går och står mycket om dagarna. T.ex. inom reception, som butiksanställd eller ombordpersonal inom tågbranschen.


Storlek40.542.5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: