✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (SVART_0194917433126_402r)
Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr)
Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr)
Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr)
Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr)

Saucony Integrity Walker 3 Medium - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_0194917433126_402r
Bred vidd: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Saucony Integrity Walker 3 Wide är en promenadsko med bred läst. Ovandelen är tillverkad i skinn och konstmaterial. Ovandelen är väldigt mjuk och följsam och passformen över vristen regleras med en snörning om fem hål. Skosnörena är platta och går ton i ton med färgen på skorna.

Mellansulan på Saucony Integrity Walker 3 är tillverkad i ett väldigt mjukt och sviktande material kallat EVA. EVA är ett flexibelt material som består av små luftbufflor. Detta ger skorna en väldigt bra stötdämpning och lätthet i varje steg. Yttersulan är en räfflad gummisula för optimalt grepp både inom- och utomhus. Yttersulan är en non-markingsula, vilket innebär att den inte lämnar svarta märken på golvet. Mellansulan är även en aning uppbyggd i hålfoten.

Saucony Integrity Walker 3 kan beskrivas som en väldigt bekväm promenadsko i sin helhet. Sulan är lite rundad bak i hälen samt längst framme vid tårna. Detta gör att skorna följer fotens naturliga rörelsemönster och ger ett mjukt insteg. Skorna är vridstyva och tack vare att innesulan är löstagbar så är skorna passande med formgjutna fotbäddar.

Lästen är bred och lämnar även ett bra utrymme på höjden i tåboxen, vilket passar bra om man t.ex. har en ömmande hallux valgus eller begynnande hammartå.
Hälkappan håller om foten ordentligt. Skorna är vadderade i hälappan och runtom öppningen för maximal komfort runt vristen.

Vi rekommenderar dessa skor för både arbete och fritid.
Storlek4142.54444.54646.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: