✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Glam SS2 - Rosa (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (15145583-52-r)

Scholl Glam SS2 - Rosa (Dam)

Art nr:
15145583-52-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Glam SS2 är en är en lätt och smidig klassisk sandal med korksula och ovandel i syntet. De glittrande remmarna ger denna sandal ett lite tuffare utséende och kommer väcka stor uppmärksamhet i solen.

Glam SS2 har en Bioprint fotbädd, som innebär en mer anatomisk uppbyggnad, med lagom stöd i hålfoten och i tåvallen. Fotbädden är skålad i hälen för att ge stabilitet och samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen.

Denna sandal har en kilklack, vilket gör att man kommer upp lite och det ger en skön avlastning för ryggen. Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning. Dessa sandaler är normala i lästen, men Glam SS2 passar på de flesta fötter tack vare att den har två reglerbara remmar över foten.

Scholl Glam SS2 passar utmärkt som innetofflor för hemmabruk eller som semestertofflor. Men även för arbete inom vård och omsorg, skola eller andra arbeten där man går och står mycket om dagarna.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: