✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Havang Känga - Svart (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kängor / Herr hos shoemed.se (SVART_8004373027710_F29r)
Scholl Havang Känga - Svart (Unisex)

Scholl Havang Känga - Svart (Unisex)

Art nr:
SVART_8004373027710_F29r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Lättvikt: Ja
Vattenavisande: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Havang är en sportig, vattenavvisande känga med snörning.

Ovandelen i mesh är tunn och luftig, vilket skapar ett bra klimat för foten. Samtidigt har skorna ett vattenavvisande membran i ovandelen som gör att skorna har en bra andningsförmåga och håller fötterna torra under regniga dagar. Det höga skaftet ger en bra stabilitet för vristen.

Mellansulan i EVA ger en riktigt bra stötdämpning och framförallt lätthet i skorna. EVA är ett plastmaterial med små luftbubblor i. Det används ofta i t.ex. yogamattor just pga. sin mjukhet och återhämtningsförmåga.

Yttersulan i gummi ger ett bra grepp om varierande underlag, samt en bred träffyta så att varje steg ger en bra stabilitet. Scholl Havang är vad man kallar en vridstyv sko. Detta gör den väldigt skonsam mot tålederna då det blir ett automatiskt rullande steg i skorna.

Scholl Havang har en utmärkande uppbyggnad i sina fotbäddar. Dessa är löstagbara om man vill använda sina egna formgjutna sulor i skorna, men har ett mycket bra stöd för hålfoten i sin utformning.
Skorna ingår i en serie som man kallar för Biomechanics där innersulorna ger ett mycket bra stöd för foten och verkar förebyggande mot t.ex. hälsporre och överpronation.

Vi rekomenderar Scholl Havang som stabil promenadsko för ömma fötter, men även som arbetssko om du vistas både inom- och utomhus.
Storlek4142
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: