✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Heaven Sandal - Svart (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler med hälrem / Herr hos shoemed.se (230091004-herrsv-r)

Scholl Heaven Sandal - Svart (Herr)

Art nr:
230091004-herrsv-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Heaven - är en lätt och smidig klassisk sandal med korksula och ovandel i nubuck.

Den har en Bioprint Adapta sula, som innebär en mer anatomisk uppbyggnad, med bra stöd i hålfoten och i tåvallen. Hälremmen ger stabilitet och ett bra stöd när man är i farten. Fotbädden är täckt med mocka och är skålad i hälen för att samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen. Scholl Heaven ger en bra stabilitet och avlastning. 

Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning. Dessa sandaler är normala i lästen, men Heaven passar bra på de flesta fötterna tack vare sina två reglerbara remmar över foten. 

Dessa sandaler passar utmärkt som innetofflor för hemmabruk eller som semestertofflor. Men även för arbete inom vård och omsorg, skola eller andra arbeten där man går och står mycket om dagarna.
Storlek42434446
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: