✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Ilary Velvet Sandal - Beige (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (BEIGE_8004373089442_F29r)
Scholl Ilary Velvet Sandal - Beige (Dam)

Scholl Ilary Velvet Sandal - Beige (Dam)

Art nr:
BEIGE_8004373089442_F29r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Ilary Velvet är en mysig biosandal med stora dekorativa spännen. 

Det är en lätt och smidig klassisk sandal med korksula och remmar i ett mjukt sammetsliknande material.

Scholl Illary Velvet har en Bioprint Adapta-sula, vilket innebär att sandalerna har en mer anatomisk uppbyggnad i fotbädden, med ett bra stöd för hålfoten och i tåvallen.

Fotbädden är klädd i ett filtmaterial för att ge värme och komfort under kallare dagar.

Scholl Illary Velvet har en skålad form i fotbädden för hälen. Detta för att samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen.


Sandalerna har en tjock korksula, vilket gör att man kommer upp lite, framförallt i hälen, och det ger en skön avlastning för ryggen samtidigt som stödet för hålfoten motverkar överpronation. Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning och lätthet i sandalerna.

Scholl Illary Velvet är vad man kallar för normala i lästen, men sandalerna passar även bra på en smalare fot tack vare att den har två reglerbara remmar över foten.


Vi rekommenderar även dessa sandaler som innetofflor för hemmabruk eller på arbetet.
Storlek384039424137
FärgBEIGE
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: