✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Jump Next - Svart (Unisex) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor / Herr hos shoemed.se (SVART_8004373050251_293r)
Scholl Jump Next - Svart (Unisex)

Scholl Jump Next - Svart (Unisex)

Art nr:
SVART_8004373050251_293r
EVA: Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Jump Next är en lättviktstoffel med EVA sula. Sulan är fylld med små luftbubblor vilket ger skorna en otrolig lätthet, fantastiskt stötdämpning och smidighet på ett sportigt sätt.

Den anatomiskt uppbyggda innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar, men den har en ordentlig uppbyggnad i hålfoten för dig som söker den typen av avlastning. Ovandelen i mesh täcker framfoten, men är tunn och luftig.

Scholl Jump Next är normalhög över vristen och har två resår på sidorna om vristen för enklare insteg samt bättre flexibilitet. Scholl Jump Next passar en smal- till normalbred fot.


Innersulan är utvecklad för att ge ett bra stöd för hålfoten och du känner igen den i flera modeller från Scholl. Tekniken kallas för Biomechanics och ger avlastning i hålfoten, vilket förebygger felbelastning av knän och leder samt överpronation. En anatomiskt uppbyggd fotbädd kan ge en bra avlastning vid. t.ex. hälsporre.

Dessa tofflor kan användas som fritidskor eller inneskor för hemmabruk, men passar utmärkt inom vård och omsorg eller inom skola.

Tvättbara i 30 grader.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: