✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Jump - Svart/Rosa (Dam) i gruppen Topp modeller / Varumärken / Scholl / Jump hos shoemed.se (15144813-72-r)

Scholl Jump - Svart/Rosa (Dam)

Art nr:
15144813-72-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd):Ja
Lättvikt:Ja
Stötdämpande sula:Ja
Utbytbar innersula:Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Jump är en lättvisktstoffel med EVA sula. Sulan är fylld med små luftbubblor som ger skorna en otrolig lätthet, mjuk dämpning och smidighet på ett sportigt sätt. 

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar, men den har en ordentlig uppbyggnad i hålfoten för dig som söker den typen av avlastning. Ovandelen i mesh täcker framfoten, men är tunn och luftig. Jump är normalhög över vristen och passar en smal- till normalbred fot. 

Dessa skor kommer i flera olika färger och kan användas som fritidskor eller inneskor för hemmabruk, men passar utmärkt inom vård och omsorg eller inom skola.
Storlek41383736
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: