✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl New Massage - Vit i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Tofflor / Dam hos shoemed.se (F200541065-r)

Scholl New Massage - Vit

Art nr:
F200541065-r
Massagenabbar: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 

Scholl New Massageär en praktisk och skön massagetoffel med kilklack. Hela fotbädden är täckt med massagenabbar som masserar foten medan man använder sandalerna, vilket i sin tur ökar blodcirkulationen i fötterna.
Fotbädden har även ett litet stöd i hålfoten.

New Massage är en riktig klassiker i Scholls sortiment och sandalen har en bred rem i konstmaterial, som sträcker sig över framfoten. Remmen är reglerbar. Själva slitsulan tillverkas i PU och ger en bra stabilitet samtidigt som man får en skön avlastning tack vare kilklacken.

Vi rekommenderar Scholl New Massage för hemmabruk framförallt eller arbete där man inte går och står hela dagarna, utan har ett mer stillasittande arbete.

Storlek40
FärgVit
Frakt:
Finns i fler färger
Scholl New Massage - Blå
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: