✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl New Sprinter - Svart (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Snörskor / Dam hos shoemed.se (15145749-06-r)

Scholl New Sprinter - Svart (Dam)

Art nr:
15145749-06-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl New Sprinter är en sportig promenadsko med snörning.

Ovandelen i mesh är tunn och luftig, vilket skapar ett bra klimat för foten under varmare dagar eller vid inomhusbruk.

Mellansulan i EVA ger en riktigt bra stötdämpning och framförallt lätthet i skorna. EVA är ett plastmaterial med små luftbubblor i. Det används ofta i t.ex. yogamattor just pga. sin mjukhet och återhämtningsförmåga.

Yttersulan i gummi ger ett bra grepp om varierande underlag, samt en bred träffyta så att varje steg ger en bra stabilitet. Scholl New Sprinter är vad man kallar en vridstyv sko. Detta gör den väldigt skonsam mot tålederna då det blir ett automatiskt rullande steg i skorna.

Scholl New Sprinter har en utmärkande uppbyggnad i sina fotbäddar. Dessa är löstagbara om man vill använda sina egna formgjutna sulor i skorna, men har ett mycket bra stöd för hålfoten i sin utformning.
Skorna ingår i en serie som man kallar för Biomechanics där innersulorna ger ett mycket bra stöd för foten och verkar förebyggande mot t.ex. hälsporre och överpronation.

Vi rekommenderar Scholl New Sprinter som arbetsskor inom t.ex. vård och omsorg, men även som promenadskor på fritiden.
Storlek363742
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: