✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Ranja Sandal - Orange (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (15145719-12-r)

Scholl Ranja Sandal - Orange (Dam)

Art nr:
15145719-12-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Ranja är en klassisk biosandal med samma fotbädd som Scholl Rio AD och Scholl Moldava Wedge. Den har Bioprint Adapta fotbädden, som ger ett ordentligt stöd för framfoten och i hålfoten. Ovandelen i skinn är mjuk och går att reglera närmast vristen. Remmarna är dekorerade med små stansade blommot.

Den skålade fotbädden håller om fettkuddarna i hälen, vilket bidrar till en skönare komfort samt att foten får en bra stabilitet i sandalerna. Fotbädden har vad man kallar för anatomisk uppbyggnad så om man vet med sig att man pronerar och behöver ett ordentligt stöd, då är det Bioprint Adapta som lämpar sig för ändamålet.

För pronationsstöd är det även värt att titta på Scholl Jump. Vi rekommenderar Scholl Ranja som fritidssko, men även som arbetssko inom yrken där man går och står mycket om dagarna t.ex. inom sjukvården eller inom skola.
Storlek364041
FärgOrange
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: