✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Reflex - Rosa (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Snörade skor / Dam hos shoemed.se (15145354-16-r)

Scholl Reflex - Rosa (Dam)

Art nr:
15145354-16-r
Gummisula:Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd):Ja
Stötdämpande sula:Ja
Utbytbar innersula:Ja
Ventilerande ovandel:Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Reflex är en luftig promenadsko med färgglad gummisula. Ovandelen är i ett virkat material som lägger sig fint över foten utan att skava och andas bra.

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar, men den har en ordentlig uppbyggnad i hålfoten för dig som söker den typen av avlastning. Reflex är normal i lästen och passar en smal- till normalbred fot. Snörningen gör att man kan reglera skon beroende på dagsform på foten.

Dessa skor kommer i olika färger och kan användas som fritidskor eller inneskor för hemmabruk, men passar utmärkt inom vård och omsorg, skola eller till dig som arbetar som frisör.
Storlek37383940
FärgRosa
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: