✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Rio Ad - Lila (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (15144717-r)

Scholl Rio Ad - Lila (Dam)

Art nr:
15144717-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Rio AD är en klassisk sandal med bra komfort. 

Denna sandal har en bioprint adapta-fotbädd som har stöd i hålfoten och kring tårna. De tre remmarna över foten är justerbara och gör att sandalen sitter väldigt bra på foten. 

Ovandelen är i nubuck, innersulan i mocka och fotbädden i kork- och latexkombination. Yttersulan är en greppvänlig sula i räfflad mikrogummi. Sulan är lite högre i hälen än under framfoten.
Storlek363742
FärgLila
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: