✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Sprinter Pop - Vit (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (15145753-32-r)

Scholl Sprinter Pop - Vit (Dam)

Art nr:
15145753-32-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Sprinter Pop är en sportig promenadsko med snörning.

Ovandelen är tillverkad i mesh och skinn, vilket ger denna sko ett stilrent sportigt utséende, men ochså bra andningsförmåga.

Mellansulan i EVA ger en riktigt bra stötdämpning och framförallt lätthet i skorna. EVA är ett plastmaterial med små luftbubblor i. Det används ofta i t.ex. yogamattor just pga. sin mjukhet och återhämtningsförmåga.

Yttersulan i gummi ger ett bra grepp om varierande underlag, samt en bred träffyta så att varje steg ger en bra stabilitet. Scholl Sprinter Pop är vad man kallar en vridstyv sko. Detta gör den väldigt skonsam mot tålederna då det blir ett automatiskt rullande steg i skorna.

Scholl Sprinter Pop har en utmärkande uppbyggnad i sina fotbäddar. Dessa är löstagbara om man vill använda sina egna formgjutna sulor i skorna, men har ett mycket bra stöd för hålfoten i sin utformning.
Skorna ingår i en serie som man kallar för Biomechanics där innersulorna ger ett mycket bra stöd för foten och verkar förebyggande mot t.ex. hälsporre och överpronation.

Vi rekommenderar Scholl Sprinter Pop som arbetsskor inom t.ex. vård och omsorg, men även som promenadskor på fritiden.
Storlek3740
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: