✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Shoemed's Adrienne Biosandal - Blå (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (181-73800-ma-r)

Shoemed's Adrienne Biosandal - Blå (Dam)

Art nr:
181-73800-ma-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skålad häl: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Shoemed´s Adrienne är en smidig biosandal med tre reglerbara remmar över vrist och tåled. Remmarna regleras med hjälp av ett spänne och  omfamnar foten ordentligt tack vare just de tre remmarna.

Fotbädden är anatomiskt uppbyggd med bra stöd för hålfoten och även i tåvallen. Den skålade hälen i sandalerna ger en bra stabilitet i varje steg, samtidigt som den håller ihop fettkuddarna i hälen. Fotbädden är klädd i mocka medan remmarna är tillverkade i nubuck. Mellansulan tillverkas i kork och slitsulan tillverkas i EVA.
EVA är en mjuk och flexibel plast som ger en skön stötdämpning tack vare små luftbubblor i materialet. Luftbubblorna gör EVA till ett lättviktsmaterial som ger en bra sviktkänsla, även vid låga temperaturer, och används därmed ofta i löparskor och yogamattor.

Shoemed´s Adrienne kommer i tre färger i storlek 35-42 och passar en normalbred fot.

Vi rekommenderar dessa sandaler för dig som arbetar inom skola, vård och omsorg eller på kontor. Shoemed´s Adrienne är en sandal som passar för hemmabruk och för yrkesgrupper där man går och står mycket om dagarna. Smidig, bekväm och prisvärd sandal för de flesta tillfällen helt enkelt!
Storlek3536373839404142
FärgBlå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: