✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_885999123134_4326r)
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)
Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)

Shoes For Crews Saloon II - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_885999123134_4326r
Antihalk : Ja
Lättvikt: Ja
Oljebeständig sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Shoes For Crews Saloon II  är en sportig sko med snörning om fyra hål. Ovandelen går upp att öppna upp ordentligt över vristen och passar därmed bra på en fot med både hög- och låg vrist. Plösen är vadderad för en behagligare känsla mot vristen. Ovandelen i läder är helt fri från onödiga sömmar som kan skava eller klämma åt över framfoten. Ovandelen i skinn behandlas bäst med läderbalsam eller skokräm för att behålla sin slitstyrka och mjukhet.

Invändigt är  Shoes For Crews Saloon II fodrade med ett mjukt textilfoder.  Det sportiga innersulan  är neutralt uppbyggd och ger en skön sviktkänsla tack vare sitt geleaktiga material. Innersulan är löstagbar om man  hellre vill använda ett par antomiskt uppbyggda innersulor i skorna. 

Yttersulan är tillverkad i gummi med riktigt bra antihalkegenskaper. Yttersulan är klassad som oljebeständig och antihalk vilket gör att dessa skor passar som jobbskor för både kockar och serveringspersonal. 

Vi rekommenderar Shoes For Crews Saloon II som arbetsskor till  uniformsyrken, serverings- och kökspersonal som går och står mycket i sitt arbete i både våta och torra miljöer.

För att bibehålla en säker användning, medföljer ett litet verktyg till dessa skor. Verktyget används för att göra rent i sulmönstret och för att mäta sulmönstrets djup för optimalt grepp.

EN ISO 20347:2012 OB E SRC
Storlek3941424445
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: