✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Sievi AL Hit 4+ S3HRO Skyddskänga - Svart (Unisex) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Skyddskängor / Herr hos shoemed.se (48-52409-392-0PM-r)

Sievi AL Hit 4+ S3HRO Skyddskänga - Svart (Unisex)

Art nr:
48-52409-392-0PM-r
Antistatisk A (100 k? - 1000 M?): Ja
ESD: Ja
Skyddsstålhätta Aluminium: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Varumärket kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort. Produktutveckling är också något som Sievi kännetecknas av, utséende och design är lika viktigt som kombinationen av funktionella material och innovativa lösningar för ökad säkerhet. I sortimentet hittar du flerfunktioner såsom tåhättor, oljebeständiga sulor, antistatiska skor, vattenavstötande material m.m.
Sievi ALHIT 4+SR HRO är en känga anpassad för olika förhållanden o arbete.

Kängan har en ovandel i tåligt och vattenavvisande skinn. Kängorna är fodrade ullteddy 3D-dry®-fodret och den har aluminiumtåskydd och en sula av PU-/gummi vilket gör att dina fötter hålls väldigt varma. Dragkedjan på sidan gör skorna väldigt lätta att komma i och ur samtidigt som snörningen gör att de sitter bra på foten. 

Yttersulan är i Sievis egna FlexStep-material. Ett material som ger väldigt bra stötdämpning och grepp samtidigt som det håller sig mjukt och elastiskt även under kalla förhållanden. 

Den värmebeständiga sulan tål temperaturer upp till 300 °C och garanterar efter förnyelsen ännu bättre grep och slitagetålighet.

Skyddsklass: EN ISO 20345: S3 SRC HRO, WR, ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM

Passar till yrke: Passar till lätt bygg & Industri och serviceyrken
Storlek3436353738
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: