✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Sievi Monica Sandal (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Labbskor / Dam hos shoemed.se (28-12160-282-07M1)
Sievi Monica Sandal (Dam)

Sievi Monica Sandal (Dam)

Art nr:
28-12160-282-07M1
ESD: Ja
Hälrem: Ja
Oljebeständig sula FO: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Varumärket kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort. Produktutveckling är också något som Sievi kännetecknas av, utséende och design är lika viktigt som kombinationen av funktionella material och innovativa lösningar för ökad säkerhet. I sortimentet hittar du flerfunktioner såsom tåhättor, oljebeständiga sulor, antistatiska skor, vattenavstötande material m.m.

Sievi Monica Dam, en smidig och lätt hygienisk fritid/yrkessandal från Sievi. Fotbädd med kompositgelänk i hålfoten för stöd och stabilitet. Justerbar hälrem och resår över vristen som ger en fin passform. Ovandel i narvläder. Olje och kemikaliebeständig Fodrad med svinläder. Lätt och smidig PU sula med stötdämpande effekt. Normal vidd.

 

Passar till arbeten såsom Vården/Omsorg, Biotech och High Tech.

 

Sievi står för professionalism. Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skyddskor och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta på säkerhet.

 

Storlek41
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: