✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Skechers Marauder - Svart (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Skinnfria skor / Herr hos shoemed.se (999882BBK-r)

Skechers Marauder - Svart (Herr)

Art nr:
999882BBK-r
Lättvikt: Ja
Memory Foam sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattenavisande: Ja
Ventilerande ovandel: Ja

Historien om Skechers började för ca 25 år sedan i Kalifornien och allt startade med en arbetskänga. Denna känga blev en ikonisk sko inom musikgenren grunge och idag kan Skechers stoltsera med en kollektion utan dess like. Skechers har utvecklats till att bli ett varumärke som sätter lättviktsskorna på kartan för både dam, herr och barn. Under åren har Skechers utvecklat ett sortiment inom livsstil och sport och är kända framförallt för sina otroligt mjuka fotbäddar med memory foam.

Memory foam är ett mjukt och anpassningsbart material som ger extraskön dämpning under foten. Materialet är dessutom väldigt lätt vilket passar bra i promenadskor då man vill fokusera på att gå, utan att hindras av tyngd i skorna. Miljontals människor i hela världen går idag i Skechers både inom arbetet som på fritiden.

Skechers Marauder - är en vattenavvisande lättvikatare i mesh med Memory Foam sula.

Vidden på dessa skor är vad man kallar normal, men den mjuka ovandelen lägger sig mjukt om de flesta fötter. Både plösen och hälkappan är extra vadderad för skönare komfort. Det går att reglera skorna över vristen tack vare snörningen.

Skechers Marauder är dessutom vattenavvisande vilket passar bra för dig som arbetar både inom- och utomhus.

Memory Foam sulan har en en funktion som kallas "Air Cooled", vilket ger en bättre andningsförmåga i innersulan. Detta ger en perfekt balans mellan komfort och funktion i promenadskorna.

Sulan på dessa skor är extra kraftig för bättre stabilitet och svikt. Mönstret i sulorna är ganska djupt så det är bra att då och då se om det fastnat småsten i fördjupningarna. 

Skechers Marauder herrskor passar utmärkt för uniformsyrken som t.ex. tågpersonal, receptionsanställda eller serveringspersonal.
Storlek43
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: