✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Skechers Mens Ultra Flex 2.0 Sneaker - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (232047-r)

Skechers Mens Ultra Flex 2.0 Sneaker - Svart (Herr)

Art nr:
232047-r
Elastisk: Nej
Lättvikt: Ja
Memory Foam sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja

Historien om Skechers började för ca 25 år sedan i Kalifornien och allt startade med en arbetskänga. Denna känga blev en ikonisk sko inom musikgenren grunge och idag kan Skechers stoltsera med en kollektion utan dess like. Skechers har utvecklats till att bli ett varumärke som sätter lättviktsskorna på kartan för både dam, herr och barn. Under åren har Skechers utvecklat ett sortiment inom livsstil och sport och är kända framförallt för sina otroligt mjuka fotbäddar med memory foam.

Memory foam är ett mjukt och anpassningsbart material som ger extraskön dämpning under foten. Materialet är dessutom väldigt lätt vilket passar bra i promenadskor då man vill fokusera på att gå, utan att hindras av tyngd i skorna. Miljontals människor i hela världen går idag i Skechers både inom arbetet som på fritiden.

Skechers Mens Ultra Flex 2.0 är en lättviktssko i slip-on modell. Den virkade ovandelen är helt fri från onödiga sömmar som kan skava eller trycka över foten. Den elastiska ovandelen gör det lätt att ta av och på skorna och tack vare detta passar Mens Ultra Flex 2.0 de flesta fötter.

Ovandelen i Skechers Mens Ultra Flex 2.0 är dessutom lite högre för att passa en fot med lite högre vrist. En virkad ovandel blir luftig och det gör att skorna passar för både inom- och utomhusbruk. Fotbädden i Memory Foam bidrar till en oslagbar sviktkänsla och matchar väl med den hyperflexibla sulan. Det är en Air Cooled Memory Foam i skorna vilket ska bidra till ett svalare klimat för foten.

Den flexibla sulan i skorna är tillverkad i ett sviktande material som innehåller små luftbubblor för ökad stötdämpning och lätthet i skorna. För den som söker maximal frihet för fotens rörelse, så har den flexibla sulan i Skechers Mens Ultra Flex 2.0 ett perfekt alternativ. Lästen är normalbred, men tack vare elasticiteten i ovandelen, passar denna modell de flesta fötterna.

Vi rekommenderar dessa skor för långa promenader på både hårda och mjuka underlag, samt som arbetsskor inom ykren där man både går och står mycket. T.ex. inom hotell och reception eller inom vårdyrket.
Storlek4445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: