✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Skechers Womens Arch Fit, Sneaker - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (SVART_193642891126_1490r)
Skechers Womens Arch Fit, Sneaker - Svart (Dam)

Skechers Womens Arch Fit, Sneaker - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_193642891126_1490r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Lättvikt: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja

Historien om Skechers började för ca 25 år sedan i Kalifornien och allt startade med en arbetskänga. Denna känga blev en ikonisk sko inom musikgenren grunge och idag kan Skechers stoltsera med en kollektion utan dess like. Skechers har utvecklats till att bli ett varumärke som sätter lättviktsskorna på kartan för både dam, herr och barn. Under åren har Skechers utvecklat ett sortiment inom livsstil och sport och är kända framförallt för sina otroligt mjuka fotbäddar med memory foam.

Memory foam är ett mjukt och anpassningsbart material som ger extraskön dämpning under foten. Materialet är dessutom väldigt lätt vilket passar bra i promenadskor då man vill fokusera på att gå, utan att hindras av tyngd i skorna. Miljontals människor i hela världen går idag i Skechers både inom arbetet som på fritiden.

Skechers Womens Arch Fit  är en lättviktssko med ventilerande ovandel i textil. Skorna är helt skinnfria och ger en mycket bra stötdämpning under hela foten i varje steg. Innersulan i Memory Foam är mjuk och följsam. Den formar sig efter fotsulan och  ger en mycket behaglig känsla tack vare sin mjukhet.

Ovandelen är tillverkad i en flexibel mesh, vilket ger utrymme för knölar som ömmar. Den luftiga ovandelen har väldigt få sömmar över framfoten som kan klämma och skava och Womens Arch Fit är en modell som ger ett bra utrymme även för en bredare fot. Skorna regleras med traditionell snörning över vristen.

Skechers är kända för sina otroligt lätta och mjuka skor och detsamma gäller även för Womens Arch Fit, men med en stor bonus för hålfoten. Sulan har förutom  sin lätta vikt, även ett uppbyggt stöd för fotvalvet. Detta  minskar risken för att foten ska falla inåt när man är ute och går, vilket i sin tur minskar belastning av leder och knän.

Yttersulan är tillverkad i ett sviktande material och är lite tjockare än de traditionella promenadskorna från Skechers just för att ge foten en mjukare landning mot marken när man sätter i hälen.

Vi rekommenderar Skechers Womens Arch Fit som promenadskor på fritiden, men framförallt som  arbetsskor inom yrken där man står och går mycket om dagarna, inte minst inomhus.
Storlek3637383940
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: