Skechers Womens Max Cushioning Elite Sneaker - Svart (Dam)

Artikelnummer: 17693BBK

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4037413836
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Skechers Womens Max Cushioning Elite Sneaker är en lättviktssko med mycket bra stötdämpning.

   Dessa promenadskor lämpar sig för all tillfällen som kräver att fötterna ska få slappna av även under långa promenader. Ovandelen i mesh är ventilerande vilket gör att Skechers Womens Max Cushioning Elite Sneaker passar för användning inomhus och utomhus.

   Snörningen om fem hål gör att passformen över vristen går att reglera. Skosnörena är platta och ger skorna ett sportigt utseende.

   Innersulan i EVA ger en väldigt bra komfort i varje steg tack vare att den är tillverkad i Memory Foam. Memory Foam är ett material som formar sig efter foten för att sedan återgå till sin ursprungliga form när mantar av sig skorna. Sulan har en uppbyggnad för hålfoten vilket ger ett extra stöd. Innersulan är löstagbar.

   I övrigt har Skechers Womens Max Cushioning Elite Sneaker en kanska tjock mellansula. Detta gör att man kommer upp en bit  i hälen och även resten av foten och det ger en skön avlastning och stötupptagning i varje steg.

   Lästen är normalbred.

   Passar till: vi rekommenderar dessa promenadskor för dig som har ömma fötter och söker en sko som ger stöd och svikt.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Stötdämpande sula: Ja
   Ventilerande ovandel: Ja
  • Om varumärket
  • Historien om Skechers börjades för ca 25 år sedan i Kalifornien och allt startade med en arbetskänga. Denna känga blev en ikonisk sko inom musikgenren grunge och idag kan Skechers stoltsera med en kollektion utan dess like. Skechers har utvecklats till att bli ett varumärke som sätter lättviktsskorna på kartan för både dam, herr och barn. Under åren har Skechers utvecklat ett sortiment inom livsstil och sport och är kända framförallt för sina otroligt mjuka fotbäddar med memory foam.

   Memory foam är ett mjukt och anpassningsbart material som ger extraskön dämpning under foten. Materialet är dessutom väldigt lätt vilket passar bra i promenadskor då man vill fokusera på att gå, utan att hindras av tyngd i skorna. Miljontals människor i hela världen går idag i Skechers både inom arbetet som på fritiden.

  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Skechers Womens Max Cushioning Premier, Sneaker - Lila (Dam)
Superlätt promenadsko med oslagbar sviktkänsla
1400 kr
Skechers Womens On The Go Glacial Ultra Känga - Svart (Dam)
Känga för kyliga temperaturer med mjuk mocka i ovandelen
1200 kr
Skechers Women's Ultra Flex 2.0 Sneaker - Svart (Dam)
1000 kr
Skechers Womens UNO Sneaker - Vit (Dam)
Stabil promenadsko med memory foam sula
1200 kr

Senast visade

Skechers Womens Max Cushioning Elite Sneaker - Svart (Dam)
Lättviktssko med riktigt skön stötdämpning
1500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.