Steptronic York Boots - Svart (Dam)

Artikelnummer: york-svart

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek363738394041
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Chelsea modellen är en svart resårkänga i skinn. Resår finns på både in- och utsidan vilket gör modellen enkel och lätt att få på och av. Fodret är beigefärgad och skon har en mjuk innersula i skinn. Yttersulan är gjord i gummi och är mönstrad för att ge ett bra grepp.

   Detta är en boots som passar lika bra till vardag och fritid som på jobbet. Tack vare materialen så lämpar den sig bra för vårt klimat, både på sommaren och vintern. Om du ser till att ta hand om och vårda dina Steptronics på rätt sätt kommer du ha en sko som håller länge.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dubbla resår i skaftet: Ja
   Gummisula: Ja
   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • Steptronic är ett engelskt varumärke som startades 2009. Sedan dess har utvecklingen varit stark och efterfrågan på skorna stadigt ökat. Steptronic gör skor av hög kvalitet och maximal komfort. Fotbäddarna är extra mjuka och lästerna lite bredare. Det utmärkande med en Steptronic-sko är den mjuka sulan som går att böja i 90 graders vinkel i framfoten. Skorna har snygga engelska siluetter med oslagbar komfort och passar både som arbetsskor och fritidsskor. Favoriten Steptronic Austin är återkommande varje säsong, utförd i både skinn och mocka.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Steptronic Fresno Dressad sko - Svart (Herr)
Dressad herrsko med bra komfort
1600 kr
Steptronic Globe Boots - Brun (Herr)
Klassisk skinnboots med bra komfort
1600 kr
Steptronic Faro Dressad sko - Svart (Herr)
Dressad herrsko med bra komfort
1500 kr
Steptronic Austin Boots - Brun Mocka (Herr)
Stilrena mockaboots med bra komfort
1600 kr

Senast visade

Steptronic York Boots - Svart (Dam)
Klassiska skinnboots med bra komfort
1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.