Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Axelda Antwerpen Toffel - Vit (Dam)
REA
Fluffig fårskinnstoffel med remmar
275 kr 550 kr
Axelda Copenhagen Toffel - Brun (Dam)
REA
Varmfodrade tofflor med gummisula
350 kr 700 kr
Axelda Copenhagen Toffel - Brun (Unisex)
REA
Varmfodrade tofflor med gummisula
350 kr 700 kr
Axelda London Toffel - Beige (Dam)
REA
Klassisk fårskinnstoffel med pälskrage
325 kr 650 kr
Axelda London Toffel - Grå (Unisex)
REA
Klassisk fårskinnstoffel med pälskrage
325 kr 650 kr
Axelda Nancy Toffel - Brun (Dam)
REA
Lätta tofflor i fårskinn med pälskrage
300 kr 600 kr
Axelda Åbo Toffel - Brun (Dam)
REA
Mjuk och lätt fårskinnstoffel
325 kr 650 kr
Axelda Åbo Toffel - Brun (Herr)
REA
Mjuk och lätt fårskinnstoffel
325 kr 650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.