Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-8 av 8 artiklar
Sortera:
Cinnamon Kristin Snörsko - Svart (Dam)
REA
Nätt lågsko med snörning
797.50 kr 1595 kr
Cinnamon Marika Promenadsko - Svart (Dam)
REA
En enkel promenadsko i skinn
847.50 kr 1695 kr
Cinnamon Rika Boots  - Svart (Dam)
REA
Varmfodrad boots med stötdämpande gummisula
947.50 kr 1895 kr
Cinnamon Strumpa - Grå (Dam)
Svensktillverkad ullstrumpa i 70% ull
150 kr
Cinnamon Strumpa - Rosa (Dam)
Svensktillverkade ullstrumpor i 70% ull
150 kr
Cinnamon Strumpa - Vit (Unisex)
Svensktillverkad ullstrumpa i 70% ull
150 kr
Cinnamon Tilda Ballerina - Svart (Dam)
REA
Rymlig ballerina med slejf
747.50 kr 1495 kr
Cinnamon Tyra Promenadsko - Svart (Dam)
REA
Stabil promenadsko med högre skaft i bred läst
847.50 kr 1695 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.