Waldläufer Gesa Boots - Svart (Dam)

Artikelnummer: 604801-202-740
1650 kr

Tidigare lägsta pris

1650 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek373837.53939.54036,538,5
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Waldläufer Gesa är en klassisk damboot/damstövel i svart läder.

   Kängan är lätt att ta på och av eftersom den har dragkedja i bägge sidor. Yttersulan är halksäker och ger trygghet i alla slags väder.

   Med den runda utformningen framtill har kängan gott om plats till tårna. Innersulan är komfortabel och den utbytbara fotbädden gör den lämplig för dig som har ortopediska inlägg och vill byta. Stöveln har en bred läst (K) och är därför lämplig för dig som har bredare fötter och behöver extra utrymme.

   Passar till: en perfekt stövel att bära under hösten och vintern på arbetet och fritiden.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
  • Om varumärket
  • Den tyska skotillverkaren Waldläufer har funnits i branschen i över 60 år. Vid tillverkningen av deras skor använder de högkvalitativt läder och lämnar materialen så naturliga som möjligt. Materialen som används kommer till övervägande del från leverantörer i Tyskland, Italien och Spanien. Tack vare det mångåriga kunnandet i att producera bra skor garanterar de hög kvalitet, samtidigt som nya metoder och ett starkt miljötänk gör tillverkaren till en modern visionär.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Waldläufer K-Ramona Promenadsko - Grå (Dam)
REA
Promenadskor för dig med extra breda fötter
1232.50 kr 1450 kr
Waldläufer Luise Känga - Svart (Dam)
REA
Fodrad snörkänga i skinn, H-läst (bred)
1402.50 kr 1650 kr
Waldläufer Hiroko Promenadsko - Grön (Dam)
REA
Promenadskor med uttagbara innersulor och sidodragkedja
1062.50 kr 1250 kr

Senast visade

Waldläufer Gesa Boots - Svart (Dam)
REA
Klassisk känga med dragkedja, K-läst (bred)
1402.50 kr 1650 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.