✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Wiges Norskesocka 2-pack - Grå (Unisex) i gruppen Strumpor / Strumptyper / Flerpack / Herr hos shoemed.se (wiges-5991-r)

Wiges Norskesocka 2-pack - Grå (Unisex)

Art nr:
wiges-5991-r
Normal skafthöjd: Ja
Ull: Ja
Wiges är företaget med lång erfarenhet av handel inom konfektion. Trikåföretaget Wiges lägger stort fokus på miljötänk och arbetar effektivt för att göra minimal påverkan på miljö under hela tillverkningsprocessen. Miljötänket är den röda tråden och med det kommer ett fantastiskt material, nämligen bambu. Wiges har allt från underkläder till vantar, men på Shoemed fokuserar vi på strumporna. Wiges egna stödstrumpor av varumärket Doktorn Rekomenderar, ger ökad blodcirkulation för både ben och fot. Bambustrumporna är otroligt mjuka, håller foten sval och avleder fukt, samtidigt som bambun ger en mjuk och lyxig känsla. Bambu finns i flera olika strumpsorter, från stödstrumpor till ankelsockor.

Kompressionsstrumporna i The Doctor Recommends® serien har utvecklats i enlighet med Svensk Standard SS 872400:2012, som specificerar kraven och provningsmetoderna för tillverkningen av medicinska kompressionsstrumpor. Samtliga modeller produceras på den senaste generationens stickmaskiner, med graderad kompression i tre steg, med väl utprovade förstärkningar i sulan för bästa slitstyrka och de finaste tåsömmarna.

Bomullen som används är kammad, stabiliserad och merceriserad. I vissa modeller använder Wiges dessutom 100% ekologisk bomull. Bambun är deras egen LCAcertifierade LIFE WEAR® BAMBOO. Ullen kommer från Europa och är garanterat mulesingfri.

Strumporna är testade för allergier, irritation och sensibilisering enligt IS0 10993-5:2009 och ISO 10993-10:2010. Slittester är gjorda på Swerea IVF i Mölndal enligt SS-EN 13770-2002 och tvättester enligt SS-EN ISO 6330:2012. Samtliga strumpor är även Öko-Tex 100 certifierade
Wiges Norskesocka i 2-pack - är varma och sköna ullsockor för ruggiga dagar. Skaften passar bra som nerhasade eller uppdragna över benet, det är en upp till användaren vad man föredrar. Sockorna är mjuka och fina runt foten och ska inte vara sticksiga. Gråmelange ger en starkt karaktär av den klassiska raggsockan och dessa sockor går att använda som komplement över en vanlig bomullsstrumpa eller direkt mot huden.

Ullfibern i dessa strumpor är av hög kvalité och de har en förstärkt stickning under foten som ger extra komfort.

Innehåll: 50% ull, 30% akryl, 15% polyamid, 5% spandex
Storlek37-3940-4243-4546-48
FärgGrå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: